Turknete Nasıl Ulaşırım? | Yucex

Yeni Haber Merkezi

TurkNet’in Tarihçesi

2019 yılı itibariyle pazar payı %2,4 olarak açıklanan TurkNet, Türkiye’de faaliyet gösteren internet servis sağlayıcıları arasında saygın bir konuma sahiptir. İlk olarak 1996 yılında Turk Nokta Net ismiyle faaliyetlerine başlayan TurkNet, döneminde Türkiye bilişim sektöründe birçok yeniliğe imza atmıştır. İlk forumun ve Türkçe dilindeki ilk portalın sunumunda rol alan ve Türkiye’de internet paketi sunan ilk servis sağlayıcı ünvanını kazanan TurkNet, kısa sürede birçok yatırımcının dikkatini çekmiştir.

2008 yılında marka ismi olarak bugünkü ismi TurkNet’i kullanmaya başlayan kuruluş, aynı zamanda Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 29. internet sitesiydi. Günümüzde sunduğu yeniliklerle hala internet kullanıcılarının dikkatini çeken TurkNet’in 2018 yılı sonu itibarıyla 200 binin üzerinde aboneye sahip olduğu açıklandı.

TurkNet’e Nasıl Ulaşabilirim?

Günümüz teknolojisi ve yarattığı ihtiyaçlar göz önüne alındığında, internet tabanlı iletişimin kısa süreli kesilmesi bile geri dönüşü olmayan olumsuz sonuçlara yol açabilir. Zaman zaman altyapı, internetin mevcut hızı, modemde meydana gelen bir arıza ve Nasıl Şikayet ve önerilerinizi iletmek için internet servis sağlayıcınızla iletişime geçmek, sorunu nasıl çözeceğinizi öğrenmek veya faturada olası bir hata olması durumunda hayati önem taşıyabilir. Aynı zamanda, tarifeler ve abonelik işlemleriyle ilgili bilgi edinme ve değişiklik yapma çoğunlukla doğrudan servis sağlayıcınızla iletişime geçerek yapılır. yapıldı.

TurkNet ile iletişim kurmanın birçok yolu vardır. En ideal yöntem, iletişim kurma ihtiyacınıza ve ihtiyacınızın ne kadar acil olduğuna bağlı olarak değişebilir.

Telefon ve faks yoluyla: TurkNet’e ulaşmak isteyen kullanıcılar, 02127034371 numaralı TurkNet Çağrı Merkezi’ni, 08502888081 numaralı TurkNet Başvuru ve Satış Takip Hattı’nı, 08502888080 numaralı Hızlı İşlem Hattı’nı arayabilir. 02122165560 numaralı numara ise faks yoluyla evrak ve dilekçe gönderimi için kullanılabilir.

TurkNet web sitesini ziyaret etmek: Sorununuz veya endişeniz TurkNet ile etkileşimli iletişim gerektirmiyorsa, en pratik yöntem TurkNet web sitesini ziyaret etmektir. https://Turk.Net/ üzerinden erişilebilen web sitesi, çeşitli kampanya bilgilerine, abonelik hüküm ve koşullarına, sık sorulan sorulara ve bulunduğunuz konumdaki altyapıya ilişkin bilgilere erişim sağlar.

Yüz yüze görüşme: İhtiyaç duyulduğunda kullanıcılar Müşteri İlişkileri Merkezi’ne giderek doğrudan TurkNet ile iletişime geçebilirler. İstanbul’un Beşiktaş ilçesine bağlı Gayrettepe semtindeki Astoria Alışveriş Merkezi’nde bulunan TurkNet Müşteri İlişkileri Merkezi, iş günlerinde 10:00 – 19:00 saatleri arasında kullanıcılara hizmet vermektedir.

İçerik yararlı mıydı?

Gönderi Görüntülemeleri: 931

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*