ING Bank Müşteri Hizmetlerine Direkt Bağlanma

Yeni Haber Merkezi

Uygun faiz oranıyla öne çıkan bankalardan biri ING bankasıen fazla müşteriye sahip özel bankalardan biridir. Müşteri sayısının fazla olması nedeniyle; bazen müşteri hizmetlerine ve dolayısıyla banka müşterilerine bağlanmak zor olabilir, ING Bank Müşteri Hizmetlerine Doğrudan Bağlantı yollar aramak zorunda.

ING Bank Müşteri Hizmetlerine Nasıl Bağlanılır

Sesli yanıt sistemiyle uğraşmadan doğrudan müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorsanız;

Öncelikle cep telefonunuzdan ING Bank müşteri hizmetleri 0850 222 0 600 numarasını arayın. Daha sonra cep telefonu numaranızı, TC kimlik numaranızı veya sizden istenen bilgileri girin. Daha sonra karşınıza çıkan menüden, 3’e basın ve daha sonra 0 tuşuna basın Kısa bir süre basılı tutun.

Bu şekilde kafanız karışmadan ve çok fazla beklemeden doğrudan müşteri hizmetlerine bağlanabileceksiniz. Eğer önünüzde sıra yoksa müşteri temsilcisi hemen konuşmaya başlayacaktır. Ancak sıra varsa sıranın bitmesini beklemeniz gerekecektir.

Yukarıda sıralanan adımları takip ederek zaman kaybetmeden ING Bank müşteri hizmetlerine doğrudan bağlanabilirsiniz. Bu sayede tüm bankacılık hizmetlerinizi kolayca ve çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Bazı banka müşterileri kayıp-çalıntı bölümünden müşteri hizmetlerine bağlanarak işlemlerinin yapılmasını isterler. Ancak bu konuda bilmeniz gereken en önemli şey kayıp-çalıntı bölümünden sadece kayıp veya çalıntı kredi kartınız ve banka kartınızla işlem yapmanız gerektiğidir. Yani kartınız kayıp veya çalıntı değilse; müşteri temsilcisine hızlıca ulaşıp görüşseniz bile işlemlerinizi yapmadan sizi ana menüye yönlendirmek zorunda kalacaklardır. Bu nedenle yukarıda sıraladığımız adımlarla vakit kaybetmeden doğrudan banka müşteri temsilcisine bağlanabilir ve işlemlerinizi çok hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

Gönderi Görüntülemeleri: 715

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*