Instagram’da Tanınmış Kişi Nasıl Yapılır?

Yeni Haber Merkezi

2018’in sonuna kadar Instagram’da mavi tik Bunu elde etmenin bir yolu yoktu. En azından bizim için öyleydi. Hesabınızın Instagram tarafından seçilmesi gerekiyordu. Bu ayrıcalık yalnızca tanınmış ünlüler ve büyük markalar için mevcuttu.

Ama şimdi, hesabınız Doğrulama Bunu Instagram’dan talep edebilirsiniz. Ancak bu talebi yaparken herkesin onay alamayacağını unutmayın. Aşağıda mavi tik Sizlere adım adım gerekli özellikleri anlatacağız.

Instagram’da Nasıl Ünlü Bir Kişi Olunur?

Profilinizin sağ üst köşesindeki 3 çizgi butonuna tıklayarak ve alttaki “ayarlar” bölümüne tıklayarak hesap ayarlarınıza gidin. Aşağı kaydırın ve “doğrulama isteği”ni seçin. Görünen ekranda, aşağıdakileri göndermeniz istenecektir.

Instagram Kullanıcı Adı; Bu, şu anda oturum açtığınız giriştir ve doğrulamak İstediğiniz hesap bu olmalı.Tam Adınız; Gerçek kimliğinizde göründüğü gibi tam adınızı girin.Hesap Kategorisi; Size en yakın olanı seçinGeçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi; Bu bir pasaport, ehliyet veya devlet tarafından verilmiş kimlik olabilir. Alternatif olarak, vergi belgeleri gibi resmi ticari belgeleri kullanabilirsiniz. Bu prosedürleri tamamladıktan sonra, sadece “gönder” düğmesine tıklayın ve bekleyin. Yanıt süresi belirsiz olabilir, belki birkaç saat, gün veya hafta. Sabırlı olun!

Instagram’da Ünlü Bir Kişi Olmak İçin Dikkat Edilmesi Gereken Kriterler

Instagram’da tanınmış bir figür olmak için, tanınmış olmak için birkaç yeterlilik belirlemeniz gerekir. Bu nedenle, onaylanma şansınızı artırmak için, hesabınızın aşağıda listeleyeceğimiz gereklilikleri karşıladığından emin olun.

Hesabınız gerçek bir kişi, işletme veya kuruluş olmalıdır. Hayran hesapları bu kategorilerden hariç tutulur. Instagram’da paylaştığınız gönderiler size ait olmalıdır. Instagram’da doğrulanmasını istediğiniz hesap herkese açık olmalı ve sizi tamamen tanımlayan tam bir biyografiniz olmalıdır. Profiliniz ve gönderileriniz asla “Diğer sosyal medya hesaplarımda beni takip edin” gibi ifadeler içermemelidir. Paylaştığınız bağlantılar kesinlikle sizi mağazanıza, web sitenize, sayfanıza vb. yönlendirmek için kullanılmalıdır.

Instagram’da Mavi Tik Doğrulaması Gönderdikten Sonra Dikkat Etmeniz Gerekenler

Instagram’da doğrulama Bunu yapmak için gereken minimum takipçi sayısı yoktur. Instagram’da doğrulama Hesap başvurusunda bulunmak için belirli sayıda takipçiye ihtiyacınız yok. Ve milyonlarca takipçiniz olsa bile onay alamayabilirsiniz. Her şey yukarıda listelenen niteliklere bağlıdır. Bu yüzden gereklilikleri karşıladığınızdan emin olun. Instagram hesabınızı reddederse nedenini söylemiyor. Sadece hesabınızın gereklilikleri karşılamadığını belirten bir e-posta alacaksınız. Ve her 30 günde bir doğrulama İsteği gönderebilirsiniz. Instagram isteğinizi ne zaman onaylayacağını veya reddedeceğini söylemez. Günler veya haftalar sürebilen bir doğrulama sürecinden geçebilirsiniz.

İçerik yararlı mıydı?

Gönderi Görüntülemeleri: 726

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*