Instagram’da Müzik Nasıl Paylaşılır? | Yucex

Yeni Haber Merkezi

Instagram’da veya hikayenizde paylaşmak istediğiniz fotoğrafa bir şarkı ekleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Instagram Hikayelerinize müzik ekleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Instagram’da müzik paylaşmayı öğrenmek istiyorsanız, bu makale tam size göre. Bu makalede, Instagram’ın müzik özelliği hakkında bilmeniz gereken her şeyi anlatacağız.

Instagram müzik sticker’ını kullanarak Instagram hikayenize müzik ekleme işlemini adım adım anlatacağız.

Instagram Hikaye oluşturma arayüzünde oturum açın. Hikayenize normalde yaptığınız gibi bir resim ekleyin. Mevcut tüm çıkartmaları görmek için çıkartmalar simgesine dokunun. Müzik çıkartmasına tıklayın. Hikayenize eklemek istediğiniz şarkıyı arayın.

Peki bu arayüzün özellikleri neler?

Gördüğünüz ilk ekran size popüler şarkıların bir listesini gösterir. Ya da arama çubuğunu kullanarak istediğiniz şarkıyı bulabilirsiniz. Şarkıları ruh halinize göre arama seçeneği de bulunan bu arayüz, hikayenize şarkı eklemeyi daha da kolaylaştırır ve şarkıları bulmanıza yardımcı olur. Ayrıca, her şarkının yanındaki oynat düğmesine tıklayarak hikayenize eklemeden önce şarkının önizlemesini dinleyebilirsiniz.

Beğendiğiniz şarkıyı seçin ve hikayenize ekleyin.

Şarkı seçimini yaptıktan sonra şarkının uzunluğunu seçebileceğiniz ve hikayenizde nasıl görünmesini istediğinizi özelleştirebileceğiniz farklı bir ekrana yönlendirileceksiniz.

Şarkının en fazla 15 saniyelik bir bölümünü ekleyebileceğinizi unutmayın; bu, herhangi bir Instagram hikayesinin maksimum görüntülenme süresidir; bu nedenle gönderinize en uygun bölümü seçtiğinizden emin olun.

Şarkının seçtiğiniz bölümünü dinleyebilir ve sözlerini görebilirsiniz. Bu yüzden şarkının istediğiniz bölümünü seçin ve Instagram hikayenize ekleyin.

Seçilen Şarkı Hikayenizde Etiket Olarak Görünür

Instagram hikayenize sadece müzik eklemenin yanı sıra, hikayede nasıl görünmesini istediğinizi de seçebilirsiniz. Hikayenizde şarkının sözlerini göstermeyi veya bir müzik çalar gibi görünmesini seçebilirsiniz.

Yazı Tipi Stili

Bir şarkının sözlerinin hikayenizde nasıl görüneceğini değiştirmek için, sağlanan seçenekler listesinden bir yazı tipi seçebilirsiniz. Bu yazı tipi seçenekleri ekranın alt kısmında bulunur.

Hikaye Türü

Şarkının sözlerini mi yoksa sadece müzik çaları mı göstermek istediğinizi seçebilirsiniz. Müzik çaların seçebileceğiniz iki farklı seçeneği vardır.

Renk

Başka bir özelleştirme seçeneği de şarkı sözlerinin rengini seçmektir. Hikayenizdeki tüm renkleri, arka plan rengi dahil olmak üzere değiştirebilirsiniz.

Aklınıza takılan soruları yorum kısmına bırakmayı unutmayın!

İçerik yararlı mıydı?

Gönderi Görüntülemeleri: 1.345

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*