Yeni Renault Duster’ın Türkiye’deki Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Yeni Haber Merkezi

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Renault Duster’ın Türkiye’de tanıtılacağı tarih belli oldu. OYAK’ın Bursa’da üreteceği modelin bazı versiyonlarının ilk olarak LPG ve mild hybrid modelleriyle satışa sunulacağı öğrenildi.

Bir süre önce yeni nesil Dacia Duster’ın OYAK ve Renault ortaklığıyla Renault Duster adıyla üretileceği duyurulmuş, hatta aracın görselleri bile paylaşılmıştı. Bu aracın bazı versiyonlarının OYAK işbirliğiyle Bursa’da üretileceği duyurulmuştu.

Yeni Renault Duster İlkbaharda Piyasaya Sürülecek

Renault Duster’ın Türkiye’de üretilecek ve Türkiye için üretilecek bir model olduğu belirtildi. Bu aracın tanıtımının yılın ikinci çeyreğinde yapılması bekleniyor ve tanıtımdan sonra ön siparişler alınacak. Aracın hangi versiyonunun Türkiye’de üretileceği de açıklandı. Açıklamaya göre 1.0 TCe LPG 100 Hp versiyonu Türkiye’de üretilecek.

Bu aracın tam hibrit modelinin de olacağı tahmin ediliyor. Fransız markanın diğer modellerinden de bilinen 140 beygir gücündeki E-Tech versiyonu bulunuyor. Ancak ilk olarak LPG ve mild hybrid versiyonlarının üretileceği duyuruldu. Mild hybrid versiyonu 130 beygir gücünde ve 4×4 olacak.

Aracın iç tasarımına dair bazı görseller paylaşılmış olsa da bunların versiyona göre değişebileceği söyleniyor. Markanın en önemli SUV modellerinden biri olması beklenen Renault Duster, Türkiye pazarına oldukça iddialı bir giriş yapacak gibi görünüyor. Bu aracın beklentileri ne kadar karşılayacağı merakla bekleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*