Renault Açıkladı: Yeni SUV Geliyor

Yeni Haber Merkezi

Renault, uzun süredir üzerinde çalıştığı SUV modeli hakkında açıklamalarda bulundu. Austral ile Captur arasında konumlandırılması beklenen C-SUV modeli hakkında bilgiler paylaşıldı. Ayrıca yeni modelin ismi de ilk kez duyuruldu.

Renault, dünya genelinde SUV modellerine olan ilgi nedeniyle SUV ailesini genişletme kararı aldı ve bu alanda çalışmalara başladı. Bu kapsamda geliştirilen yeni model kamuoyuyla paylaşıldı. Yeni modelin tanıtımının bahar aylarında yapılması bekleniyor.

Yeni SUV Modeli’nin Adı Açıklandı: Symbioz

Yeni geliştirilen SUV modeli Symbioz olarak adlandırıldı. Yunanca kökenli olan bu kelime, birlikte yaşamak anlamına geliyor. Anlamı ve kısalığıyla ideal bir isim gibi görünen Symbioz, önümüzdeki yıllarda çok konuşulacak gibi görünüyor.

Kullanıcı ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilen araç, tam hibrit bir model olacak. E-Tech aracının yakıt verimliliğinin de üst seviyede olması bekleniyor.

Aracın henüz net görselleri paylaşılmamış olsa da bazı ipuçları veren görseller paylaşıldı. Buna göre aracın sportif bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Ayrıca kaslı bir yapıya sahip olacağı tahmin ediliyor. Paylaşılan görsellerde Clio modellerinde yer alan çıkıntılı burun ve bumerang LED’ler dikkat çekiyor.

Araç 4.41 metre uzunluğunda ve 1.5 ton ağırlığında olacak. Austral’dan 10 cm daha kısa bir model olarak öne çıkacak. Ayrıca araçta panoramik cam tavan bulunacak. Symbioz modelinin daha kapsamlı değerlendirmeleri detaylı görseller paylaşıldığında yapılacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*