MG 3 Tasarımı ile İlgili Yeni Detaylar Geldi

Yeni Haber Merkezi

Önceki modeli gibi uygun bir fiyatla piyasaya sunulması beklenen MG 3’ün tasarımı hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Paylaşılan detaylardan yeni modelin sportif bir duruşa ve keskin hatlara sahip olacağı anlaşılıyor.

MG, son yıllarda Türkiye pazarındaki büyümesiyle dikkat çeken markalardan biri. Marka, 2024 yılında üçüncü nesil modelini piyasaya sürmeye hazırlanırken, yeni modelin tasarımıyla ilgili paylaşımlar devam ediyor.

Tasarıma dair yeni paylaşımların 26 Şubat’ta Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılması bekleniyor. Yeni model fuarda kapsamlı bir şekilde tanıtılacak.

MG 3 Sportif Bir Tasarıma Sahip Olacak

MG, Çinli SAIC şirketinin altındaki markalardan biridir. Bu şirketin tasarımlarında görülen kaslı ön kaput, alçak burun, büyük hava girişleri ve üçgen farlar bu modelde de bulunmaktadır. Ayrıca tamponun alt kısmındaki kanat aracın sportif tasarımına katkıda bulunmaktadır.

Şu ana kadar paylaşılan tüm paylaşımlarda aracın dış görünümüne dair detaylar yer alıyor. Bu nedenle aracın iç tasarımının nasıl olduğu ve konsol bölümünde neler olduğu bilinmiyor. Yakında paylaşılacak detayların büyük ölçüde iç tasarımla ilgili olması bekleniyor.

Araç hibrit motorla satışa sunulacak. Araçta benzinli motor, elektrikli motor ve batarya bulunacak. Yeni nesil hibritlerden biri olacak MG 3, tasarım ve donanım özellikleriyle Türkiye pazarında adından söz ettirecek gibi görünüyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*