Oto Cam Filmi Fiyatları 2024

Yeni Haber Merkezi

Araba cam filmi fiyatları 2024 Araç sahiplerinin 2010 yılında yakından takip ettiği konulardan biridir. Fiyatlar tercih edilecek filmin markasına, sayısına ve boyutuna göre değişmektedir.

Araba Cam Filmi Fiyatları

Otomotiv cam filmi fiyatları, 50 TL ile 300 TL arasında değişmektedir. Rakamlar filmin markasına ve sayısına göre değişmektedir. Kaliteli markaların ürünleri ortalama 300 TL iken, bilinmeyen markaların fiyatları ortalama 100 TL’dir.

Fiyatlardaki en önemli faktör markadır. Fiyatlar markaya bağlı olarak önemli ölçüde değişir. En popüler markalardan bazıları oto cam filmi fiyatları Şöyle ki:

Marka ve NumaraFiyat (TL)3M Pencere Filmi Çizilmez Koyu Ton 50 X 200 cm60 TL3M Çizilmez Pencere Filmi 600 X 50 cm200 TLAmerikan Çizilmez Orta Ton 100 x 100 cm70 TLAynalı Amerikan Çizilmez Pencere Filmi 50 X 400 cm90 TLAmerikan Çizilmez Pencere Filmi150 TLGüvenlik Özellikli Pencere Filmi 60 X 500 cm110 TLOne Araç Pencere Filmi 50 x 600 cm180 TLFlaş Çizilmez Amerikan Siyahı100 TLGüvenlik Şeffaf Pencere Filmi60 TLKrc Siyah 600 x 50 cm180 TLAraç Pencere Filmi 50 X 600 cm160 TLNumgard Çizilmez Araç Pencere Filmi 50 X 600 cm150 TLPencere Filmi Orta Ton 75 X 600 cm160 TLZiebart 152x600cm 300 TL

Buradaki rakamlar ortalamadır ve farklı faktörlere bağlı olarak değişebilir. Ayrıca piyasada bazı markaların sahtelerinin bulunduğunu ve bazen fiyatlar arasında anlamsız farklılıklar olduğunu da belirtmek gerekir.

Araba Cam Filmi Fiyatları 2024 5

Araba Cam Filmi Uygulama Fiyatları

Otomotiv cam filmi fiyatlarıgenellikle makul bir seviyededir. En kaliteli markalar bile bütçeyi zorlamadan satın alınabilir. Buradaki en önemli maliyet kalemi filmlerin kendisi değil, işçiliktir.

Otomotiv cam filmi uygulama fiyatları; araç başı 1.000 TL ile 3.000 TL arasında değişmektedir. Fiyatlar aracın camlarının büyüklüğüne ve çekimin zorluğuna göre değişmektedir.

Araç sahipleri filmleri alıp kendi araçlarında da çekebilirler. Ancak film çekmek ciddi bir uzmanlık ve deneyim gerektirir. Bir hata tüm filmin boşa gitmesine veya nihai sonucun hayal kırıklığı yaratmasına neden olabilir.

Araba Cam Filmi Fiyatları 2024 6

Otomotiv Cam Filmi Markaları

Oto cam filmine olan ilginin yüksek olması nedeniyle bu ürünleri üreten birçok marka bulunmaktadır. Bu markalardan bazıları özellikleriyle öne çıkmaktadır. İşte bu markalar hakkında detaylar:

3M Cam Filmi

En çok tercih edilen markalardan biridir. Araç sahipleri 3M pencere filmi fiyatı Bu markanın öne çıkan özellikleri şunlardır:

Zararlı UV ışınlarının %99’una kadarını emer ve aracın içine geçmesini engeller. Net ve güvenli bir görüş alanı yaratır. Araç içini güneş kaynaklı ısıdan önemli ölçüde korur ve iç mekan havasını olumlu etkiler. Farklı renk ve ton seçeneklerine sahiptir.

Sonax Kamera Filmi

Yaygın olarak tercih edilen bir diğer markadır. Yüksek kalitesi ve uzun ömürlü yapısıyla beklentileri karşılamaktadır. Bu markanın öne çıkan özellikleri şunlardır:

UV ışınlarına karşı koruma sağlar. Net bir görüş alanı sağlar. Cama etkili bir şekilde yapışır ve dökülme gibi sorunların oluşmasına izin vermez.

Sonax yaygın olarak kullanılan bir marka olduğundan bu markanın cam filmlerini hemen hemen her yerde bulmak ve gerektiğinde destek almak mümkündür.

Ziebart Pencere Filmi

Solma, çizilme, şişme gibi olumsuzluklara karşı ömür boyu garanti sunan bir markadır. Kaliteli oto cam filmi denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Ziebart, güneş ışınlarının yakıcı etkisine karşı ortalama %60 oranında koruma sağlar. UV ışınlarına karşı koruma seviyesi ise %99’dur. Ayrıca cama tam olarak yapışır ve olası bir cam kırılması durumunda camın dağılmasını engeller.

Otomotiv Cam Filmi Numaraları

Otomotiv cam filmi fiyatları Dikkat edilmesi gereken konulardan biri de film sayısıdır. Filmler ışık geçirgenlik oranlarına göre 1, 2, 3 ve 4 olarak numaralandırılır. Bu numaralara ilişkin detaylar şu şekildedir:

1 Numaralı Otomotiv Cam Filmi: Bunlar %85 ışık geçirgenliğine sahip cam filmleridir. Bu filmleri kullanmak ücretsizdir çünkü ışığı çok yüksek oranda iletir ve sürüşü tehdit etmez.

Araba Cam Filmi No. 2: Bu seçeneğin ışık geçirgenliği %70’tir. Bu seçenek de ücretsizdir çünkü görüş açısından bir risk oluşturmaz.

Araba Cam Filmi No. 3: Işık geçirgenliği %55’tir. Işığın neredeyse yarısını geçirmemesi sürüş güvenliği açısından risk oluşturmaktadır. Bu nedenle kullanımı ücretsiz değildir.

Araba Cam Filmi No. 4: Işık geçirgenliği %35-40 seviyelerindedir. Bu seçenek de ücretsiz değildir.

Pencere Filmi Taktırmak Yasadışı Mıdır?

Işık geçirgenliği %70 ve üzeri olan otomotiv filmleri arka camlarda, ışık geçirgenliği %75 ve üzeri olanların ön camlarda kullanılmasına izin verilmektedir. Daha düşük ışık geçirgenliğine sahip olanların kullanımı yasaktır.

Bir Araç Cam Filmi Ne Kadara Mal Olur?

Bir araç için ortalama 4 m2 cam filmi gerekmektedir.

Hyundai Engelli Araç Fiyatları 2024 (ÖTV Hariç)

Sigorta Fiyatları 2024 | Sigorta Fiyat Hesaplaması

Mutlu Akü Fiyatları 2024 | 60, 72, 105 Amper Fiyat Listesi

Marş Alternatörü Kömürü Nedir? Bittiğini Nasıl Anlarsınız?

Araç Conta Yakma Maliyeti 2024 | Conta Yakma Maliyeti

4.8/5 – (5 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*