The Dog House Slot Oyunu

Yeni Haber Merkezi

The Dog House, ünlü Pragmatic Play slot sağlayıcısı tarafından piyasaya sürülen bir oyundur. 2020 yılından bu yana oynanan oyun, sürükleyici ve yüksek kaliteli tasarımı sayesinde oyuncular arasında hızla popülerlik kazandı. İlk versiyonu beş makaralı ve 20 ödeme çizgili oldukça basitken, ikinci versiyonunda her birinde farklı sayıda sembol bulunan altı makarası vardır. Bu, toplamda maksimum sayıya ulaşmanızı sağlar. İlkinden başlayarak herhangi bir pozisyonda aynı semboller ardışık makaralarda göründüğünde kazanan bir kombinasyon oluşturulur. Oyun, dönüş başına 0,20 TL ile 100 TL arasında değişen bahislerle tüm mobil ve masaüstü cihazlarda oynanabilir. The Dog House slotunu manuel olarak oynayabilir veya 1000’e kadar otomatik dönüşleri seçebilirsiniz.

Oyundaki Semboller ve Değerleri

Oyunda 2 tane en önemli sembol bulunmaktadır.

Vahşi sembol Makaralarda 2, 3, 4 ve 5’te belirir, yani scatter’lar hariç tüm sembollerin yerini alabilir. x2 veya x3 çarpanlı wild sembolleri de belirebilir. Kazanan bir kombinasyonda birden fazla wild sembolü belirirse, bunlar toplanır ve toplam kazançla çarpılır.Dağılım sembolü Ücretsiz döndürme bölümünü etkinleştirmek için oradadır. Bu, oyun alanında en az üç scatter sembolü belirdiğinde gerçekleşir. Ayrıca, ne kadar çok scatter sembolü varsa, o kadar çok ücretsiz döndürme elde edersiniz.

Oyun İçi Bonus Kazançları

Oyunun özünde büyük kazançlar elde etmenize yardımcı olmak için, yalnızca yukarıda bahsettiğimiz Wild sembol çarpanlarına sahip kombinasyonları yakalamalısınız. Bu şekilde, ücretsiz dönüşler kazanırsınız ve burada büyük kazançlar elde edersiniz. Ücretsiz ücretsiz dönüş özelliği iki şekilde etkinleştirilir. Birincisi, oyun alanında üç, dört, beş veya altı scatter sembolü göründüğünde. İkincisi, Ücretsiz Oyun İçi Ücretsiz Dönüşler Satın Al sekmesine tıklayarak ve bütçenize uygun miktarı seçerek. Ücretsiz ücretsiz dönüş sayısı, oyun alanındaki scatter sembollerinin sayısına ve seçilen ücretsiz dönüş seçeneğine bağlıdır. Bunlar aşağıdaki gibidir:

Üç dağılım sembolü – 7 Yapışkan wild Ücretsiz Döndürme veya 15 Rainig wild Ücretsiz DöndürmeDört dağılım sembolü – 12 Yapışkan Wilds Ücretsiz Döndürme veya 15 Yağmurlu Wilds Ücretsiz DöndürmeBeş dağılım sembolü – 15 Yapışkan Wilds Ücretsiz Döndürme veya 25 Yağmurlu Wilds Ücretsiz DöndürmeAltı dağılım sembolü – 20 Yapışkan Wilds Ücretsiz Döndürme veya 30 Yağmurlu Wilds Ücretsiz Döndürme

Oyunda gelecek scatter sayısına göre alacağınız free spin miktarı şu şekildedir. Bu bölümler en çok kazanacağınız bölümler olarak ön plana çıkmaktadır. Oyunun temel amacı en az 3 scatter yakalayıp free spin bölümüne geçmektir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*