Kiralık Kepçe Fiyatları 2024 | 1 Saatlik Kepçe Fiyatları

Yeni Haber Merkezi

Kiralık ekskavatör fiyatlarıKısa vadeli ekskavatör ihtiyaçlarında gündeme gelen önemli konulardan biridir. Ekskavatörler sahip oldukları ekipman ve güç ile kullanıldıkları alanlarda ciddi avantajlar sağlarlar. Bu kısa vadeli ihtiyaçlar için, kiralık mini ekskavatör Hizmet alınıyor.

Kiralık Ekskavatör Fiyatları 2024

Kiralık ekskavatör fiyatları5.000 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Buradaki rakam günlük olup seyahat ve diğer masrafları içermemektedir. Seyahat ve diğer masrafların eklenmesiyle günlük kiralık ekskavatör fiyatı 15.000 TL ve üzerine çıkabilmektedir.

Ekskavatörler zamandan ve işten tasarruf sağlayan araçlardır. Ekskavatörler, normalde onlarca işçinin günlerce sürebilecek işini sadece birkaç saatte tamamlar. Bu, iş açısından önemli bir avantaj sağlar. Hem zamanın etkili bir şekilde kullanılmasına katkıda bulunur hem de işçilik maliyetlerinde gereksiz artışların önüne geçer.

Kiralık Ekskavatör Fiyatları 2024 | 1 Saatlik Ekskavatör Fiyatları 4

Ekskavatörlerin günlük kiralama ücretleri yüksek sayılabilecek bir seviyededir. Ancak yapılan işin maliyeti günlük kiralama ücretinden çok daha yüksektir. Ayrıca tasarruf edilen zaman da hesaba katıldığında ekskavatörlerin ne kadar avantajlı olduğu daha net görülecektir. Bu nedenle, Kiralık Ekskavatör Hizmetlerine ilgi çok fazla.

Kovalar, ekskavatörler ve benzeri iş makineleri yol düzenleme, toprak kazma, moloz kaldırma ve inşaat işlerinde kullanılır. Bu işlemlerin yapıldığı ile bağlı olarak, kiralık ekskavatör fiyatları Değişiyor. İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde günlük kira bedelleri bazen 20.000 TL’ye kadar çıkabiliyor, küçük şehirlerde ise bazen 10.000 TL’nin altına düşebiliyor.

1 Saatlik Bir Ekskavatörün Maliyeti Ne Kadardır?

1 saatlik kepçe fiyatları; 1.000 TL ile 2.000 TL arasında değişmektedir. Bu rakamlara yol ve operatör giderleri ve diğer maliyetler de eklenmektedir. Bu nedenle 1 saatlik fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Mini ekskavatörler yakın noktalardaki ihtiyaçlar için kendi tekerlekleri üzerinde hareket eder. Ancak büyük ekskavatörler ve uzak noktalar söz konusu olduğunda, ekskavatörleri işin yapılacağı noktaya taşımak için özel nakliye araçları kullanılır.

Kiralık Ekskavatör Fiyatları 2024 | 1 Saatlik Ekskavatör Fiyatları 5

Bazı durumlarda seyahat masrafları saatlik kiralama ücretini bile aşabilir. Bu nedenle kiralama ücretlerini değerlendirirken seyahat ve operatör masrafları da dahil edilmelidir.

Kiralık Ekskavatör Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

Kiralık ekskavatör fiyatlarıfarklı etkenlere göre değişmektedir. Fiyatları etkileyen birçok etken bulunmaktadır. Hepsini hesaba katmadan değerlendirme yapmak sağlıklı olmayacaktır.

Fiyatları etkileyen bazı faktörlere ilişkin detaylar şöyle:

Kiralamanın yapıldığı şehir en önemli etkenlerden biridir. Fiyatlar arz ve talep dengesine göre belirlenir. Arz ne kadar fazlaysa yani kiralama hizmeti veren firma sayısı ne kadar fazlaysa fiyatlar o kadar düşük ve dengeli olacaktır. Ancak tam tersi durumda fiyatlar mantıksız derecede yüksek olacaktır. Yol masrafları en önemli kalemlerden biridir. Çünkü bu araçlar daha fazla yakıt tüketmektedir. Mesafe ne kadar uzaksa yol masrafları da o kadar yüksek olacaktır. Operatör masrafı da dikkat edilmesi gereken bir diğer detaydır. Operatör masrafları genellikle ekskavatör kiralama fiyatlarına dahildir. Ancak istisnai durumların olabileceği unutulmamalıdır. Kiralamanın yapılacağı dönem de bir diğer etkendir. Bazı dönemlerde mevsimsel etkilerden dolayı masraflar artmaktadır.

Bir Ekskavatörün Aylık Kiralama Maliyeti Ne Kadardır?

Kiralanacak ekskavatörün büyüklüğüne, gücüne ve özelliklerine göre aylık kira bedeli değişmektedir. Kesin bir rakam vermek mümkün olmasa da ortalama aylık kira bedeli 100.000 TL civarındadır.

Ekskavatörler Saatte Kaç Litre Dizel Yakıyor?

Yaptığı işe göre tükettiği dizel miktarı değişmektedir. Ancak ortalama 15 litre dizel yaktığı söylenebilir.

4.7/5 – (4 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*