Togg Sedan İlk Defa Tanıtıldı

Yeni Haber Merkezi

Türkiye’nin otomobil şirketi Togg, ABD’de düzenlenen ve dünyanın en büyük elektronik fuarı olarak kabul edilen CES 2024’te yeni sedan modelini tanıttı. Henüz kullanıcılara sunulmayan bu modelin 2025’te satışa sunulacağı duyuruldu.

Togg Sedan Model T10F İlk Kez Tanıtıldı

Togg, 2019 yılında sedan modelini de bir ön izlemeyle tanıtmıştı. Doğuştan elektrikli olan bu araç, CES 2024’te detaylı bir şekilde tanıtılmıştı. Ayrıca bu tanıtım kapsamında yapılan açıklamalarda aracın 2025 yılı itibarıyla yollarda olacağı duyurulmuştu.

C segmentindeki bu aracın özellikleri hakkında detaylar da CES 2024 katılımcılarına duyuruldu. Aracın üç farklı seçeneğe sahip olacağı belirtildi. Bu seçenekler şu şekilde: standart menzilli arkadan itişli, uzun menzilli arkadan itişli ve çift motor.

Arkadan itişli modellerin iki farklı batarya seçeneğine sahip olacağı duyuruldu. Bu seçeneklerden ilkinin 350+ km, diğerinin ise 600 km menzile sahip olması bekleniyor. Çift motorlu versiyonun menzilinin 530 km olacağı duyuruldu. Standart menzilli versiyondaki batarya 52,4 kWh, uzun menzilli versiyondaki batarya ise 88,5 kWh olacak.

T10F modelinin tıpkı T10X gibi uzaktan güncelleme alabileceği ve böylece sürekli yenilenen bir model olacağı duyuruldu. Bunlara ek olarak T10F modelinde yoğun trafik pilotu bulunacak. Bu asistan yoğun trafikte aktif hale getirilebiliyor ve 15 km/s hıza gelindiğinde eller direksiyondan çekilerek kontrol T10F’e bırakılabiliyor.

5/5 – (1 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*