Togg’a Yapay Zeka Destekli Araç Kamerası Geliyor

Yeni Haber Merkezi

CES 2024’te yeni sedan modelini tanıtarak dikkat çeken Togg, yeni teknolojilerini de tanıttı. Yapay zeka destekli araç kamerası da bunlardan biriydi. Kullanıcıların ölümsüz anılar biriktirmesine olanak tanıyan bu kameranın yapay zeka destekli olması oldukça ilgi çekti.

Togg’un Yeni Modellerinde Yapay Zeka Destekli Araç Kameraları Olacak

AI kamerası ilk olarak CES 2024’te duyuruldu. Klasik bir araba kamerasından çok daha fazlası olan bu teknoloji, yapay zekadan aldığı destekle kullanıcılara özel bir araç içi kamera deneyimi sunacak. Kullanıcılar bu kamera ile her anı kaydedebilecek. Kaydettikleri videoları düzenleyecek, paylaşacak ve ölümsüzleştirecekler.

Araçlardaki bu kamera üst düzey görüntü işleme teknolojilerine sahip olacak. Ayrıca düzenleme, yapay zeka destekli filtreler ve sinematografi sistemleri de ilgili özelliklere sahip olacak. Böylece kullanıcıların içindeki sanatçı ortaya çıkacak ve çok özel görüntüler ölümsüzleşecek.

Araç içi kamera dikiz aynasının hemen yanında yer alacak. Bu, araçtaki tüm yolcuların görüntüde net bir şekilde yer almasını sağlayacak. Görüntüler kaydedilirken otomatik ışık düzeltme, nesne ve yüz algılama ve otomatik odaklama gibi farklı özellikler etkinleştirilecek ve sonucun mükemmel olması sağlanacak.

Togg’un yeni modellerinde yer alacak bu özellik TruStore’dan da indirilebiliyor. Dolayısıyla tüm kullanıcılar bu uygulamanın avantajlarından yararlanacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*