Instagramda Yazı Nasıl Kopyalanır? | Yucex

Yeni Haber Merkezi

Kopyala İstenilen içerik IG başlıkları, biyografiler, yorumlar ve ilgi çekici gönderi başlıkları olabilir. Ancak Instagram, kimsenin herhangi bir içeriği kopyalamasına izin vermez.

Senden ne haber? kopyala Peki size istediğiniz metinleri kopyalayabileceğiniz bir yol olduğunu söylesek?

Kopyalamak için bir Web Tarayıcısı Kullanma

Kopyala Bunu yapmanın en kolay yollarından biri, bir web tarayıcısı aracılığıyla Instagram’a giriş yapmaktır. Telefonunuzdaki Instagram uygulamasını açın ve kopyalamak istediğiniz metne gidin. Profil bağlantısını kopyalayın. Bunu yapmak için, ekranın sağ üst köşesindeki üç çizgili simgeye dokunun ve “Bağlantıyı Kopyala”yı seçin. Bağlantıyı kopyaladıktan sonra, istediğiniz herhangi bir web tarayıcısını açın. Kopyalandı Bağlantıyı açtığınız web tarayıcısından giriş yapın.Kopyala İstediğiniz bağlantıya veya metne parmağınızla uzun basın ve çıkan menüde kopyalama seçeneğini seçin.

Instagram Gönderilerini Kopyalamak İçin Üçüncü Taraf Yazılım Kullanma

Instagram biyografisi, yorumları ve açıklamaları kopyalama bir diğer yol ise özel bir android uygulamasıdır Evrensel Kopyalama Uygulaması telefonunuzda kullanmaktır.

Peki Bu Uygulamayı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Evrensel Kopyalama Uygulaması Google Play Store’dan indirin ve başlatın. Ana ekrandan, en üstte Evrensel Kopyalama Uygulaması İzin ver. Bunu yapmak için bazı özelliklere erişim izni vermeniz gerekecektir. Bunu yapmak için: Ayarları Aç’a dokunun. Ve gerekli izinleri verin. Gerekli izinleri verdikten sonra, kopyalanmasını seçtiğiniz metni, biyografiyi, yorumu veya başlığı kopyalamaya hazırsınız. Instagram uygulamasını başlatın ve kopyalamak istediğiniz metne, yani yoruma, biyografiye, başlığa gidin. Kopyalama modunu etkinleştirmek için Evrensel Kopyalama UygulamasıKopyalamak istediğiniz metne dokunun, ekranın üst kısmında görünen Kalem simgesine dokunun. Şimdi parmağınızı kopyalamak istediğiniz bölümün üzerine sürükleyerek seçin. Ardından ekranın sağ üst köşesinde görünecek Kopyala metnine dokunun. Metniniz otomatik olarak panoya kopyalanacaktır. Kaybetmemek için bir not defterine kaydetmeyi unutmayın!

Instagram uygulamada kopyalama fonksiyonunu desteklemediği için bu geçici çözümler işe yarayabilir. Kısa sürede kopyalamak için oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz.

Herhangi bir sorunuz varsa aşağıdaki yorum bölümünde belirtmeyi unutmayın.

İçerik yararlı mıydı?

Gönderi Görüntülemeleri: 1.980

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*