Eskihisar Feribot Ücreti 2024 – Otologi

Yeni Haber Merkezi

Eskihisar feribot ücretiKocaeli’nin Gebze ilçesi ile Yalova’nın Taşköprü beldesi arasında feribotla seyahat etmek isteyenler tarafından merak ediliyor. Gebze ile Yalova arasında feribotla geçiş yapmak özellikle şehirlerarası seyahatlerde önemli kolaylık sağlıyor.

Eskihisar vapuru hizmetler, Kocaeli ile Yalova arasındaki seferleri kapsamasına rağmen, İstanbul Deniz Otobüsleri olarak da bilinen İDO tarafından sağlanmaktadır. Bu hizmetlerde toplam 17 araba vapuru faaliyet göstermektedir ve ortalama her 15-20 dakikada bir feribot kalkmaktadır. Bu hizmetler 7/24 devam etmektedir.

Eskihisar Feribot Ücreti 2024 5

Eskihisar Topçular Vapur Ücreti

Eskihisar-Topçular arasında yaklaşık 30 yıldır hizmet veren vapurlar, karayoluyla saatler sürecek yolculuğu dakikalara indiriyor. Osmangazi Köprüsü’nün yapılmasıyla karayolundaki mesafe kısalmış olsa da, vapur seferlerine olan talep hala çok yüksek. Eskihisar Topçular feribot ücreti Şöyle ki:

Tam bilet: 9.00 TL Öğrenci: 6.00 TL

Panelvan, cip, otomobil ve minibüs gibi araçlardaki yolculardan ekstra ücret alınmaz.

Eskihisar Topçular Araba Vapuru Ücreti 2024

Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki Eskihisar iskelesi ile Yalova’nın Taşköprü beldesindeki Topçular iskelesi arasında yaklaşık 30 yıldır feribot seferleri yapılmaktadır. Araçlar bu iki nokta arasındaki mesafeyi arabalı vapurlar sayesinde deniz yoluyla kat etmektedir. Araçlar Eskihisar Topçular araba vapuru ücreti aşağıdaki gibidir:

Motosiklet: 55 TL Otomobil: 130 TL Minivan: 130 TL Jeep: 130 TL Midibüs: 195 TL Minibüs: 195 TL Pickup: 195 TL Treyler: 380 TL 4-5 akslı kamyonetler: 380 TL

Burada belirtilen fiyatlar tek yön seyahatler içindir.

Eskihisar Feribot Ücreti 2024 6

Eskihisar Topçular Gidiş-Dönüş Bilet Fiyatları

Araç sahipleri gidiş-dönüş bileti aldıklarında küçük bir fiyat avantajı elde ediyorlar. Eskihisar Topçular gidiş dönüş bilet fiyatları Şöyle ki:

Motosiklet: 100 TL Otomobil: 240 TL Minivan: 240 TL Jeep: 240 TL Midibüs: 360 TL Minibüs: 360 TL Pickup: 360 TL Treyler: 720 TL 4-5 akslı kamyonlar: 720 TL

Buradaki feribot seferleri özellikle İstanbul ve Bursa arasında seyahat edenler içindir. Feribot sayesinde körfezi karayoluyla dolaşmaya gerek kalmaz. Böylece araç sahipleri çok fazla zaman ve para tasarrufu sağlar.

Eskihisar Vapuru’na nasıl gidilir?

Osmangazi Köprüsü hizmete girmesine rağmen Eskihisar feribotuna olan talep hala devam ediyor. Bu feribotu kullanmak için Eskihisar iskelesine gitmeniz gerekiyor. İstanbul’dan bu iskeleye gitmek isteyenler E-5 karayolunu kullanmalı. Gebze’ye gelmeden hemen önce tabelaları takip ederek iskeleye ulaşabilirsiniz.

Gebze’den hemen önce bulunan tabelalar sürücüleri sağa yönlendiriyor. Sağa dönen sürücüler kısa sürede iskeleye ulaşacak.

Yalova’da bulunan Topçular iskelesi şehir merkezine yaklaşık 15 km uzaklıktadır. Yalova’dan buraya ulaşmak için tabelaları takip etmeniz yeterli olacaktır.

Eskihisar’dan vapura binip Topçular iskelesine gelen sürücüler sağa döndüklerinde Yalova’ya, sola döndüklerinde ise İstanbul-Bursa-İzmir otoyoluna ulaşacaklar.

İlginizi çekebilir;

4.8/5 – (5 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*