Honda’nın Çin Pazarı İçin Ürettiği Elektrikli Araçlar Ortaya Çıktı

Yeni Haber Merkezi

Honda’nın Çin pazarı için ürettiği modellerin görüntüleri ilk kez paylaşıldı. Çin pazarı için geliştirilen modellerin donanımsal olarak aynı özelliklere sahip olduğu öğrenildi ancak tasarımsal olarak ufak farklılıklar olduğu belirtildi.

Honda’nın geliştirdiği yeni crossover modelleri e-NES2 ve e-NP2’nin görselleri Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Bakanlığın internet sitesinde paylaşılan görsellerde araçların tasarım açısından ufak farklılıklara sahip olduğu görülüyor.

Honda, İki Yeni Elektrikli Araçla Çin Pazarına Giriyor

Honda’nın geliştirdiği her iki model de Çin pazarını hedefliyor. Araçların donanım özellikleri aynı. Her iki modelde de 2735 mm dingil mesafesi, 150 kW motor ve 68,8 kWh batarya bulunuyor.

Araçların donanımlarının ortak özelliklerine baktığımızda, tasarım dışında her ikisinin de aynı olduğu söylenebilir. Ayrıca araçların paketleri donanım açısından bazı farklılıklara neden olabilir. Ancak temelde her iki araç da aynıdır.

Çin pazarına aynı özelliklere sahip modellerle girilmesinin sebebi araçları pazarlayacak şirketlerin farklı olmasıdır. Farklı şirketlere pazarlama fırsatı verildiği için Çin pazarına bazı küçük tasarım farklılıkları olan iki modelle girme stratejisi benimsenmiştir.

Honda daha önce de benzer bir strateji izlemiş ve istenilen sonuca ulaşmıştı. 2024’te aynı başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı şimdiden merak konusu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*