İstanbul Havalimanı Otopark Ücretleri 2024

Yeni Haber Merkezi

İstanbul havalimanı otopark ücretleri kapsamlı olarak otologi.com’daki bu içerikte yer almaktadır. Ne yazık ki, ani fiyat değişikliklerine tabi olan tüm hizmetler bugün yaşanmaktadır. 2024 yılındaki güncel İstanbul havalimanı otopark ücretlerinin ne kadar olduğunu sizlerle paylaşacağız.

İstanbul Havalimanı Otopark Ücretleri

İstanbul havalimanı otopark ücretleri 2024 yılında zam yapılmıştır. Güncel havalimanı otopark ücretleri; Katlı otoparkta araçlar için ilk saat 45 TL, 1-3 saat için saatlik 41 TL, 3-6 saat için 63 TL’dir. İstanbul havalimanı açık otopark ücretleri ilk saat 41 TL, 1-3 saat için saatlik 41 TL, 3-6 saat için 65 TL’dir. Büyük araçlar için açık otopark saatlik ücreti 60 TL’dir.

İstanbul Havalimanı Otopark Ücretleri 2024 3

İstanbul Havalimanı Otopark Aylık Abonman Ücretleri

Aylık İstanbul havalimanı otopark abonelik ücretleri aşağıdaki gibidir;

Kapalı otoparkta normal otomobil için aylık ücret 960 TL, kapalı otoparkta motosiklet için aylık ücret 485 TL, açık otoparkta normal otomobil için aylık ücret 717 TL, açık otoparkta minibüs için aylık ücret 815 TL, açık otoparkta otobüs için aylık ücret ise 910 TL’dir.

olarak belirlendi.

İstanbul Havalimanı Otopark Hizmetleri

İstanbul havalimanı otopark hizmetlerinin fiyatları nelerdir? İstanbul havalimanında müşterilere hangi hizmetler sunulmaktadır? Bu gibi soruların cevapları bu bölümde yer almaktadır.

İstanbul yeni havalimanı vale hizmeti 2024 fiyatı 35 TL olarak belirlenmiştir. Toplam 3 vale hizmeti verilmektedir. Otopark R katında araç yıkama, lastik değişimi, yakıt ikmali ve bakım/onarım hizmetleri sunulmaktadır. Aracınızın güvende olacağı ve otopark alanının 7/24 güvenlik kameraları ile izleneceği belirtilmiştir.

Mütevelli Park Ücreti 2024

Konya Havalimanı Otopark Ücreti

Kiralık Ekskavatör Fiyatları 2024 | 1 Saatlik Ekskavatör Fiyatları

Araç Klima Kompresörü Fiyatları 2024 | Tamir Fiyatı

4.8/5 – (6 oy kullanıldı.)

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*