Kayseri İkinci El Eşya Merkezi

Yeni Haber Merkezi

Evinizde veya iş yerinizde ihtiyaçlarınız her an değişebilir. Duruma göre eşyalarınızı ikinci el eşya alan firmalara verip eşyalarınıza yer açabilir ve eşyalarınızı nakite çevirebilirsiniz. Bu aşamada Gezer Spot Kayseri ikinci el eşya satın alma hizmeti sunmaktadır.

Kullanmadığınız eşyalarınız için firmamıza kolayca ulaşabilir ve hızlıca nakite çevirebilirsiniz. Eşyalarınız kendi aracımızla adresinizden teslim alınır.

Biz Kimiz?

Gezer ikinci el eşya olarak yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimiyle müşteri odaklı bir anlayışla hizmet vermekteyiz. Kayseri ve çevresinde ikinci el eşya alım satımında öncüyüz.

Hizmetlerimiz

İkinci El Eşya Alımı: Kullanmadığınız beyaz eşyalarınız, elektronik cihazlarınız ve daha birçok küçük ev eşyanızı değerinde değerlendiriyoruz.

İkinci El Eşya Satışı: Her bütçeye uygun ikinci el mobilya, beyaz eşya, televizyon vb. ürünler mağazamızda mevcuttur. Ürün çeşitliliğimizle hemen mağazamızdan uygun fiyatlarla ürünlerinizi satın alın.

Taşıma ve Montaj: İkinci el eşyalarınız adresinize getirilir ve yerinde montajı yapılır.

Detaylı bilgi için web sitemizin iletişim sayfasından bize ulaşabilirsiniz. Evlerinizi daha konforlu ve dekoratif hale getirmenize her zaman yardımcı olmak istiyoruz.

Web sitesi: https://www.gezerikincielesya.com/

Gönderi Görüntülemeleri: 148

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*