TOKİ Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi İletişim Telefon Numarası

Yeni Haber Merkezi

Ülkemizde TOKİ gibi kamu kurumlarının müşteri temsilcilerinin iletişim numaralarını bulmak veya aramak her zaman kolay olmamaktadır. TOKİ müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştığınızda, gelen çağrı yoğunluğuna bağlı olarak bir süre beklemeniz gerekebilir. Müşteri hizmetleri, çağrı merkezi hatlarının yoğunluğuna göre size geri dönüş yapacak ve şikayetleriniz ve sorunlarınızla yakından ilgilenecektir. Aşağıdaki iletişim yöntemini kullanarak TOKİ ile iletişime geçerek müşteri hizmetlerine bağlanabilir ve sorununuzla ilgili destek veya yardım alabilirsiniz.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), TOKİ müşterisi veya danışanı olarak kötü konut çekilişlerine katılmak için başvurunuzu kolayca bildirebilirsiniz. Sorularınızı, önerilerinizi ve isteklerinizi kolayca bildirebilirsiniz. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi, destek almak istediğiniz birçok konut sorunu hakkında müşteri hizmetlerinden yardım veya bilgi alabilirsiniz. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile gerçek ve resmi çağrı merkezi veya müşteri hizmetlerinden iletişime geçmek en güvenli ve en doğru seçenektir. Çünkü kötü niyetli kişilere veya dolandırıcılara kişisel bilgilerinizi verirseniz, mağdur olabilirsiniz.

ELBETTE Çağrı Merkezi Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası:

0(312) 565 20 00

ELBETTE Çağrı Merkezi İletişim Faks Numarası:

0(312) 266 77 48

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2. yüz günlük eylem planında Kıbrıs gazileri, şehit aileleri, gazi dul ve yetimleri ile harp ve görevdeki engellilere faizsiz konut kredisi sağlanacak. TOKİ Kıbrıs gazileri, şehit aileleri, gazi dul ve yetimleri ile harp ve görevdeki engellilere sağlanan faizsiz krediden yararlanmak için Ziraat Bankası’na başvuru sırasında SGK Emeklilik İşlemleri Genel Müdürlüğü biriminden hak sahibi olduğunu gösteren belge alınması gerekiyor.

Şehit ailelerine verilen kredi ile konut edinilmesinde, 60 ay faizsiz konut kredisi gibi herhangi bir kısıtlama yoktur. Tapu başvurusunun en fazla 1 yıl önceden alınması yeterlidir. TOKİ, faizsiz konut kredisi başvurularının Ziraat Bankası şubelerinden, istenilen belgeler ve evraklarla yapılmasını istiyor. TOKİ dahil engellilere yönelik faizsiz konut kredisi yoktur.

TOKİ Faizsiz Konut Kredisi Başvuruları İçin İstenen Belgeler

Kredi talebi dilekçesi

Kredinin birlikte kullanılması halinde, kredi üzerindeki diğer hak sahiplerinin krediyi kullanma haklarından vazgeçtiklerine dair imzalı ve noter onaylı feragatname.

SSI hak sahipliği belgesi

Kimlik Fotokopisi

Evin tapusu ve tapu fotokopisi ile yönetmelikte belirtilen diğer belgeler.

2019 yılında hak sahiplerine 137 bin TL tutarında kredi sağlandı.

Toplu Konut İdareleri Tarafından Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri, Dul ve Yetimlere Açılacak Faizsiz Konut Kredilerine Dair Yönetmelik 13.02.2014 tarihli ve 28912 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Başvurular ilgili yönetmelik hükümlerine göre yapılmaktadır. Yararlanıcılara ve yönetmeliğin dördüncü maddesine ilişkin bilgilere ulaşmak için; ailevecalisma.gov.tr/sss/sehit-yakinlari-ve-gazilere-yonelik-hizmetler-dairesi-baskanligi/faizsiz-konut-kredisi adresine ulaşabilirsiniz.

İçerik yararlı mıydı?

Gönderi Görüntülemeleri: 1.148

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*